Αρχική / Blog / B for Bridal Hairstyles

B for Bridal Hairstyles

Πίσω στο blog
04/03/2021
Νυφικά χτενίσματα μαλλιών 2021

Η πιο όμορφη περίοδος της ζωής σας καταφτάνει κι εσείς ανυπομονείτε να φορέσετε το αγαπημένο σας νυφικό, να κάνετε το ρομαντικό μακιγιάζ σας και να φτιάξετε τα ονειρεμένα μαλλιά σας. Η ομάδα της Christian Artesio είναι εδώ, για να σας βοηθήσει να εμπνευστείτε για το hairstyle που θα επιλέξετε και να προετοιμαστείτε από τώρα για αν είναι όλα τέλεια. Παρακάτω θα διαβάσετε για μερικές από τις προτάσεις μας για bridal χτενίσματα που θα απογειώσουν τη συνολική σας εμφάνιση και θα σας αναγάγουν στη βασίλισσα του δικού σας παραμυθιού! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το δικό σας αγαπημένο, να κάνετε ένα απαλό, γήινο μακιγιάζ και να φορέσετε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο!

Βαγκ

Οι συγκεκριμένες μπούκλες μπορεί να μην αποτελούν μια καινούρια τάση, αλλά σίγουρα προσφέρουν ένα αλάνθαστα κολακευτικό και chic αποτέλεσμα στα μαλλιά σας. Ιδανικό για εσάς που έχετε μακριά μαλλιά και θέλετε να αναδείξετε το μήκος τους. Plus, είναι τέλειο για τις κοκκινομάλλες, αφού αυτού του είδους οι μπούκλες προσφέρουν ένα παραμυθένιο look.

The Crown

Οι πλεξίδες είναι ακόμη ένα χτένισμα που λατρεύουμε για bridal looks, αλλά όταν αυτή η πλεξίδα αγκαλιάζει όλο το κεφάλι, σαν στέμμα, τότε αυτό είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Ζητήστε από τον/την hairstylist σας να δημιουργήσει μια μεγάλη πλεξίδα και να τη φέρει γύρω γύρω από το κεφάλι σας. Αφήστε μερικά τουφάκια δεξιά και αριστερά, για να δείχνει πιο επιμελώς ατημέλητο το αποτέλεσμα.

Σινιόν

Το αυστηρό, sleek σινιόν είναι τέλειο για κοπέλες που είτε έχουν μακριά είτε κοντά μαλλιά. Για να φαίνεται κομψό, φροντίστε να απλώσετε στα μαλλιά σας ένα hair gel που θα χαρίσει αυτό το γυαλιστερό, sleek αποτέλεσμα που θέλουμε, ολοκληρώστε με αρκετές δόσεις λακ και αφήστε το πρόσωπό σας να αναδειχθεί έτσι περισσότερο.

High bun

Για τις γυναίκες που δεν επιθυμούν τον χαμηλό κότσο, τότε μπορείτε κάλλιστα να στραφείτε προς έναν πιο ψηλό, που θα δώσει ύψος στον λαιμό σας. Και σε αυτήν την περίπτωση, αφήστε μικρά τουφάκια να πετάνε δεξιά και αριστερά για ένα επιμελώς ατημέλητο look και ολοκληρώστε με λακ. Μάλιστα, μπορείτε από τον/την hairstylist σας να σας προσθέσει μερικά hair clips με πέρλες για να αναδείξετε τον κότσο σας.

Straight all over

Εάν δε σας αρέσουν τα πολύ στιλιζαρισμένα χτενίσματα, μπορείτε απλώς να ζητήσετε από τον κομμωτή ή την κομμώτριά σας να σας ισιώσει τέλεια τα μαλλιά και να προσθέσει ένα μικρό στεφάνι με λουλούδια στο κεφάλι σας. Μια λεπτομέρεια που θα χαρίσει αρχαιοελληνικό αέρα στην εμφάνισή σας και θα προσδώσει μια ρομαντική νότα στο νυφικό σας.

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.