Αρχική / Blog / Bridal Nails: Ιδέες για το νυφικό μανικιούρ 2023

Bridal Nails: Ιδέες για το νυφικό μανικιούρ 2023

Πίσω στο blog
09/08/2023
Bridal Nails: Ιδέες για το νυφικό μανικιούρ 2023

Η πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας πλησιάζει κι εσείς ανυπομονείτε να ντυθείτε στα λευκά. Είναι η στιγμή, που θέλετε να λάμψετε και να τραβήξετε πάνω σας όλη την προσοχή των καλεσμένων και κυρίως του αγαπημένου σας. Το μακιγιάζ, το χτένισμα και το μανικιούρ σας πρέπει να είναι άψογα εκείνη την ημέρα και να δένουν αρμονικά με το νυφικό, που έχετε επιλέξει! Το μακιγιάζ πρέπει να εφαρμοστεί επιδέξια  από έναν επαγγελματία make up artist , ώστε να τονιστούν σωστά τα χαρακτηριστικά και να λάμψει το πρόσωπο σας. Το χτένισμα πρέπει να είναι κομψό, να αναδεικνύει το πρόσωπο σας και να συμπληρώνει τη λαιμόκοψη του νυφικού. Τα νύχια των χεριών αλλά και των ποδιών σας πρέπει να είναι άκρως περιποιημένα.

Τα νύχια των χεριών σας ευλόγως θα τραβήξουν κάθε προσοχή την ημέρα του γάμου σας. Για αυτό τον λόγο θα πρέπει να λάμπουν από υγεία, να είναι περιποιημένα, χωρίς ατημέλητα πετσάκια, καλοσχηματισμένα και όμορφα βαμμένα. Εμπιστευτείτε την περιποίηση των νυχιών σας στους επαγγελματίες ονυχοπλαστικής, για να έχετε ένα προσεγμένο και όμορφο αποτέλεσμα.

Πότε να κλείσω το ραντεβού μου;

Το τελικό μανικιούρ σας είναι καλό να γίνει μία με τέσσερις ημέρες πριν από τον γάμο, ώστε τα νύχια σας να είναι φρεσκοβαμμένα και περιποιημένα. Δε χρειάζεται να αφήσετε το μανικιούρ τελευταία στιγμή, την ημέρα του γάμου. Εκείνη την ημέρα επικεντρωθείτε στο μακιγιάζ και στο χτένισμα σας.

Τι χρώμα και σχέδιο να επιλέξω;

Οι μέρες πλησιάζουν και αναρωτιέστε ποιο τελικά θα είναι το χρώμα, που θα στολίσει το γαμήλιο μανικιούρ σας. Ο χαρακτήρας, το στυλ κάθε νύφης, το νυφικό, αλλά και γενικότερα το ύφος του γάμου είναι αυτά που καθορίζουν την τελική επιλογή. Τα τελευταία χρόνια το νυφικό μανικιούρ κινείται στις πιο κλασικές αποχρώσεις και στα πιο μινιμαλιστικά, απλά, κομψά σχέδια. Συχνά συναντάμε λευκές, μπεζ, απαλές ροζ αποχρώσεις . Φυσικά η πιο κλασική, διαχρονική και κομψή επιλογή είναι το λευκό γαλλικό μανικιούρ. Εάν θέλετε να κάνετε ένα πιο ιδιαίτερο μανικιούρ, μπορείτε να προσθέσετε χρυσές-ασημί λεπτομέρειες ή στρας.

Τι σχήμα να επιλέξω;

Το σχήμα, που θα δώσετε στο νυφικό μανικιούρ σας εξαρτάται από το μέγεθος των νυχιών σας και από το τι ταιριάζει καλύτερα στα άκρα σας. Οι επαγγελματίες ονυχοπλαστικής γνωρίζουν και θα σας καθοδηγήσουν. Θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το σχήμα, που θα αναδείξει καλύτερα τα δάχτυλα σας, καθώς και το ιδανικό μήκος. Ακόμα κι αν τα νύχια σας είναι κοντά, υπάρχει η δυνατότητα να τα μακρύνετε με τεχνητό τρόπο. Οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, θα τα φροντίσουν όλα οι ειδικοί για εσάς.

Χρώματα & Σχέδια

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικές ιδέες για το νυφικό μανικιούρ σας με πολύ κομψά χρώματα και σχέδια.

Μια έμπνευση από το κλασικό γαλλικό μανικιούρ σε αμυγδαλωτό σχήμα. Μπεζ βάση με λευκές γραμμές τύπου γαλλικό. (Liner Νο 001, Rubber Base No 007)

λ

Λευκό κλασικό νυφικό μανικιούρ σε αμυγδαλωτό- οβάλ σχήμα με ιδιαίτερες ασημί λεπτομέρειες. (Ημιμόνιμο Νο 362, Φύλλα foil ασημί)

οκ

Μονόχρωμο, μίνιμαλ μπεζ μανικιούρ σε αμυγδαλωτό σχήμα με χρυσές λεπτομέρειες στις άκρες κάθε νυχιού, για διακριτική λάμψη. (Rubber Base No 005, Top No Wipe Shiny No 340)

5

Μπεζ βάση και ιριδίζον στρας, ένα επίσης ιδιαίτερο κομψό μανικιούρ σε αμυγδαλωτό σχήμα με διακριτική λάμψη. (Rubber Base No 005, Στρας ιριδίζον)

κ΄π

Όποιο μανικιούρ κι αν αποφασίσετε να κάνετε για την ημέρα του γάμου σας, σίγουρα θα είναι τόσο όμορφο και θα δένει αρμονικά με την υπόλοιπη γαμήλια εμφάνιση σας.

Η ώρα η καλή!

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας