Αρχική / Blog / Christmas Hair: 5 γιορτινά χτενίσματα για κάθε ηλικία που θα σας αναδείξουν σε βασίλισσα των Χριστουγέννων!

Christmas Hair: 5 γιορτινά χτενίσματα για κάθε ηλικία που θα σας αναδείξουν σε βασίλισσα των Χριστουγέννων!

Πίσω στο blog
15/12/2020
Γιορτινά χτενίσματα μαλλιών για όλες τις ηλικίες xmas 2020 blog post

Όλες θέλουμε να είμαστε πάντα περιποιημένες και όμορφες από την κορυφή μέχρι τα νύχια ακόμη και την περίοδο των γιορτών. Τα μαλλιά αποτελούν μέσο αυτοπεποίθηση για κάθε γυναίκα κι εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε το ιδανικό για εσάς χτένισμα για να εντυπωσιάσετε τους πάντες σε αυτές τις γιορτές. Τα παρακάτω hairstyles ταιριάζουν σε κάθε ηλικία και θα σας μεταμορφώσουν. Το bonus μάλιστα αυτών των χτενισμάτων είναι ότι μπορείτε να τα πετύχετε μόνες σας στο σπίτι, ή απλώς να απευθυνθείτε στον hair stylist σας, για να τα δημιουργήσει εύκολα και γρήγορα για εσάς. Εσείς ποιο θα διαλέξετε για την επόμενη εμφάνισή σας;

First things first, στο e-shop και τα καταστήματα Christian Artesio θα βρείτε μια τεράστια γκάμα προϊόντων για τα μαλλιά, για να δημιουργήσετε τα παρακάτω χτενίσματα –και όχι μόνο!

Chic Low Bun

Ο χαμηλός κότσος είναι η πιο chic επιλογή χτενίσματος που μπορείτε να επιλέξετε για τις γιορτές για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας στο γιορτινό τραπέζι. Είναι απλός, και ταιριάζει σε όλες, ενώ θα χρειαστείτε ελάχιστα μόνο εργαλεία styling για να τον πετύχετε. Τσιμπιδάκια, φουρκέτες, λακ είναι όσα θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας.

Voluminous scrunchies

Τα scrunchies από σιφόν και satin είναι η πιο luxurious επιλογή για χτένισμα που έχετε φέτος τις γιορτές. Οι προτάσεις είναι πολλές. Μπορείτε είτε να πιάσετε τα μισά μαλλιά πάνω, είτε όλα σε ένα high bun, είτε να κάνετε μια απλή αλογοουρά και να στερεώσετε τα μαλλιά σας με ένα υπερμέγεθες scrunchie από σατέν ή βελούδινο ύφασμα. Φορέστε ένα μικρό μαύρο φόρεμα, ολοκληρώστε με αρκετή ποσότητα λακ και ready to go!

H for Headbands

Οι στέκες μαλλιών αποτελούν τεράστια τάση το τελευταίο εξάμηνο με πάμπολλα κορίτσια του Instagram να τις επιλέγουν τόσο για τις homey εμφανίσεις τους όσο και για τα street style looks τους. Εάν είστε ξανθιά, επιλέξτε μια σε έντονη απόχρωση, όπως φούξια ή μπλε, ενώ εάν είστε μελαχρινή, κινηθείτε στο λευκό ή στο μπορντώ. Οι κοκκινομάλλες προτιμήστε τις γκρι ή λευκές και είστε πανέτοιμες.

Hair clips mania

Τα τσιμπιδάκια ή αλλιώς hair clips όπως τα είδαμε να φιγουράρουν σε hashtags στο Instagram και στήλες περιοδικών που μιλούσαν για τις τάσεις στα μαλλιά, είναι άλλο ένα αξεσουάρ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τα χριστουγεννιάτικα χτενίσματά σας. Πιάστε τα μαλλιά σας πάνω και στερεώστε σε διάφορα σημεία μερικά hair clips με πέρλες. Εναλλακτικά, κάντε μια αυστηρή χωρίστρα στο κέντρο και βάλτε ένα hair clip από τη δεξιά κι ένα από την αριστερή πλευρά των μαλλιών σας. Τα hair clips σε αυτήν την περίπτωση μπορούν να είναι πιο γιορτινά, με glitter και στρας, για να απογειώσουν ακόμη και αυτό το απλό hairstyle.

Braid Crown

Last but not least, η πλεξίδα-κορώνα, που είναι το απόλυτο χτένισμα των γιορτών, αφού μοιάζει σαν στέμμα για τα μαλλιά σας. Ξεκινήστε δημιουργώντας μια απλή πλεξίδα σε όλα τα μαλλιά σας. Μόλις είναι έτοιμη, στερεώστε την άκρη της με ένα διάφανο μικρό λαστιχάκι και τυλίξτε την από πίσω προς τα μπροστά για να πιάνει όλο το μπροστινό μέρος του κεφαλιού σας και να παραπέμπει σε στέμμα. Στερεώστε την κορώνα σας με αρκετά τσιμπιδάκια ίδιου χρώματος με τα μαλλιά σας. Τραβήξτε μερικές φύτρες και τούφες για πιο ατημέλητο look και ψεκάστε αρκετή ποσότητα λακ για να εξασφαλίσετε διάρκεια και σταθερότητα στο hairstyle σας.

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.