Αρχική / Blog / Ενυδάτωση προσώπου & σώματος

Ενυδάτωση προσώπου & σώματος

Πίσω στο blog
02/09/2022
Προϊόντα ενυδάτωσης προσώπου και σώματος christianartesio

Η επιδερμίδα μας, λόγω της έκθεσης της στoν καυτό ήλιο και γενικότερα στις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού, αφυδατώνεται, ξηραίνει και χάνει τη λάμψη της. Μετά το πέρας του καλοκαιριού, αυτό που επιζητάει, είναι εντατική φροντίδα και ενυδάτωση. Παρακάτω θα δούμε πως μπορούμε να ενυδατώσουμε πλήρως την επιδερμίδα του σώματος, αλλά και του προσώπου μας, με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης.

Σώμα

  1. Αρχικά, χρησιμοποιείστε στο ντους σας ένα ήπιο αφρόλουτρο, που θα προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και φρεσκάδα στο σώμα σας.
  2. Μη χρησιμοποιείτε πολύ ζεστό νερό κατά τη διάρκεια του ντους και μη μένετε για περισσότερο από 15 λεπτά, καθώς μπορεί να αφυδατωθεί η επιδερμίδα. Προτιμήστε μια μέση θερμοκρασία νερού.
  3. Αφού τελειώσετε το ντους, προχωρήστε στην απολέπιση της επιδερμίδας με ένα σκράμπ σώματος. Η διαδικασία της απολέπισης είναι πολύ σημαντική, καθώς απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος και επαναφέρει τη χαμένη λάμψη του. Η απολέπιση συνίσταται για 1-2 φορές την εβδομάδα.
  4. Μετά το ντους και την απολέπιση είναι απαραίτητη η ενυδάτωση του σώματος με μια κρέμα ή με ένα λάδι σώματος.

Πρόσωπο

  1. Ξεκινήστε με έναν βαθύ καθαρισμό. Μια συσκευή ατμού θα βοηθήσει το δέρμα σας να αναπνεύσει ξανά και να απαλλαγεί από τα υπολείμματα μακιγιάζ, τα νεκρά κύτταρα και τους διάφορους εξωτερικούς ρύπους.
  2. Στη συνέχεια, αν σας ταλαιπωρούν τα μαύρα στίγματα, απαλλαγείτε από αυτά με μια συσκευή αφαίρεσης μαύρων στιγμάτων.
  3. Χρησιμοποιείστε ένα ήπιο σαπούνι ή γαλάκτωμα προσώπου, για να καθαρίστε επιδερμίδα σας.
  4. Φροντίστε το νερό, να βρίσκεται σε μια μέση θερμοκρασία, να είναι χλιαρό.
  5. Αφού τελειώσετε με τον καθαρισμό του προσώπου σας, προχωρήστε στην απολέπιση του με ένα σκράμπ. Η διαδικασία της απολέπισης συνίσταται περίπου για 1-2 φορές την εβδομάδα. Με την απολέπιση θα ανανεωθεί το δέρμα σας και θα ανακτήσει τη χαμένη του λάμψη.
  6. Στη συνέχεια, μπορείτε να εφαρμόσετε μια ενυδατική μάσκα προσώπου, καθώς οι πόροι της επιδερμίδας είναι ανοιχτοί και έτσι μπορούν να απορροφηθούν καλύτερα τα συστατικά της μάσκας.
  7. Το τελικό και πιο σημαντικό βήμα της περιποίησης είναι η εφαρμογή ενυδατικής κρέμας. Με την εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας δημιουργείται στην επιφάνεια του δέρματος ένα αόρατο φιλμ, το οποίο συγκρατεί την υγρασία και έτσι η επιδερμίδα παραμένει ενυδατωμένη για ώρες. 


*Προμηθευτείτε τα κατάλληλα προϊόντα  περιποίησης προσώπου και σώματος από το Eshop της Christian Artesio και αναζωογονήστε την επιδερμίδα σας!

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.