Αρχική / Blog / Hair Colour Trends: Ανακαλύψτε τις νέες τάσεις στα χρώματα μαλλιών για το 2021

Hair Colour Trends: Ανακαλύψτε τις νέες τάσεις στα χρώματα μαλλιών για το 2021

Πίσω στο blog
18/01/2021
Νέες τάσεις χρωμάτων μαλλιών 2021 blog post

Όπως συμβαίνει κάθε νέο έτος, έτσι και φέτος οι καινούριες τάσεις κάνουν την εμφάνισή τους στον κόσμο της ομορφιάς. Από ιδιαίτερα haircuts και χρώματα μέχρι πρωτότυπα αξεσουάρ μαλλιών, το καθένα από αυτά είναι σίγουρο πως θα σας ανανεώσει στη στιγμή, από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Εμείς σήμερα θα επικεντρωθούμε στα χρώματα μαλλιών που θα επικρατήσουν μέσα στο 2021. Συγκεντρώσαμε λοιπόν τα πιο μοδάτα και hot χρώματα στις βαφές που θα κυριαρχήσουν και θα φέρουν στην επιφάνεια την πιο stylish πλευρά του εαυτού σας. Ανακαλύψτε τα κι εσείς ευθύς αμέσως κι επιλέξτε τη δική σας αγαπημένη απόχρωση, για να πετύχετε τις πιο γοητευτικές εμφανίσεις.

Plus, στο e-shop μας θα βρείτε μερικές από αυτές, για να διαλέξετε, οπότε μη χάνετε άλλο χρόνο και συνεχίστε το scroll down, για να τις μάθετε όλες μία προς μία!

Ginger-ale

Το ginger είναι το χρώμα που έκανε δειλά δειλά την εμφάνισή του μέσα στο 2020 με ολοένα και περισσότερες γυναίκες να το τολμούν και να το προτιμούν. Ιδανικό για όσες από εσάς έχετε λευκή επιδερμίδα και θέλετε να τονίσετε με έναν ιδιαίτερο και ταυτόχρονα κολακευτικό τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Bright red

Φυσικά, εκτός από το ginger, από τη λίστα με τα hot χρώματα του 2021 δεν μπορεί να απουσιάζει και το φωτεινό κόκκινο, που είναι αρκετά εντυπωσιακό. Συμβουλευτείτε τον κομμωτή σας για να σας υποδείξει ποια απόχρωση του κόκκινου σας ταιριάζει απόλυτα. Όλες έχετε από μία!

Classy brown

Για τις πιο safe της παρέας, το καστανό βρίσκεται στα top χρώματα μαλλιών για το 2021, οπότε όσες το έχετε ήδη στα μαλλιά σας, μπορείτε να του δώσετε μια λάμψη με θεραπείες μαλλιών, ή και να το κάνετε ελάχιστα πιο ανοιχτό, για να του χαρίσετε έναν αέρα ανανέωσης.

Highlights

Φωτεινότητα όμως στα μαλλιά μπορούν να δώσουν και οι ανταύγειες, οι οποίες ωστόσο χρειάζονται αρκετή προσοχή, για να μη δείχνουν παράταιρες, αλλά απόλυτα αρμονικές και φυσικές πάνω στα μαλλιά σας. Μπορεί να είναι ξανθιές πάνω σε καστανή βάση ή και στη μορφή του balayage, για να προσδίδουν μια έξτρα λάμψη στο πρόσωπό σας.

Buttery blonde

Το buttery blonde, όπως ονομάζεται στο εξωτερικό, σας προτρέπει να κάνετε πιο φυσικά ξανθά τα μαλλιά σας, δίνοντας ένα απόλυτα natural αποτέλεσμα στην εμφάνισή σας. Ιδανικό και για όσες από εσάς φοβάστε να μεταβείτε στο ξανθό, αλλά σας αρέσει τόσο πολύ σαν ιδέα. Αυτήν την εκδοχή θα τη λατρέψετε!

Διχρωμία

Όλες θυμόμαστε τη διχρωμία στα μαλλιά της Dua Lipa για το βιντεοκλίπ Βreak my heart, όπου η ρίζα της ήταν μαύρη και το υπόλοιπο μαλλί της κατάξανθο. Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για ένα trend που θα επικρατήσει αρκετά τους επόμενους μήνες και αξίζει να δοκιμάσουν πολλές από εσάς. Το συγκεκριμένο look δίνει πολλές διαστάσεις στα μαλλιά και είναι ιδανικό για περιπετειώδη άτομα που δε φοβούνται να κάνουν ένα statement με την εμφάνισή τους.Βρείτε το τέλειο ξανθό και μην αγχωθείτε ποτέ ξανά για το αν βγήκε η ρίζα σας! Φυσικά, οι πιο τολμηρές, μπορείτε να δοκιμάσετε και άλλη διχρωμία, όπως ξανθό-ροζ.

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.