Αρχική / Blog / How to: Αφαίρεση ημιμόνιμου βερνικιού με Magic Gel Remover

How to: Αφαίρεση ημιμόνιμου βερνικιού με Magic Gel Remover

Πίσω στο blog
30/01/2023
How to: Αφαίρεση ημιμόνιμου βερνικιού με Magic Gel Remover

Δυσανασχετείτε κάθε φορά, που έρχεται η στιγμή, να αφαιρέσετε το ημιμόνιμο βερνίκι από τα νύχια σας; Η αφαίρεση με καθαρό ασετόν είναι χρονοβόρα; Το υλικό δεν αφαιρείται ομαλά και τραυματίζονται τα νύχια σας; Με το Magic Gel Remover όλα αυτά μοιάζουν παρελθόν! Είναι το νέο επαναστατικό προϊόν σε μορφή gel, που ήρθε για να αντικαταστήσει τον παραδοσιακό τρόπο αφαίρεσης ημιμόνιμου. Μέσα σε 5 λεπτά αφαιρείται πλήρως το ημιμόνιμο βερνίκι, χωρίς να ταλαιπωρείται το φυσικό νύχι. Παρακάτω θα δούμε αναλυτικά τη διαδικασία, που πρέπει να ακολουθήσετε, για να αφαιρέσετε το ημιμόνιμο βερνίκι σας με το Magic Gel Remover.

Βήμα 1

Αρχικά, απολυμάνετε τα χέρια σας με το αντισηπτικό gel χεριών. Στη συνέχεια, με μια επαγγελματική λίμα σκληρότητας 100/180, λιμάρετε τα νύχια σας, ώστε να θαμπώσουν και να αφαιρεθεί η στρώση του top coat.

Βήμα 2

Πριν την εφαρμογή του Magic Gel Remover, εφαρμόστε στα επωνύχια σας το υγρό λάτεξ peel off. Το υγρό λάτεξ θα προστατεύσει το δέρμα περιμετρικά των νυχιών από τυχόν ερεθισμούς. Αφήστε το να στεγνώσει για περίπου 2-3 λεπτά.

Βήμα 3

Στη συνέχεια, περάστε στα νύχια σας μια γενναιόδωρη στρώση από το Magic Gel Remover. Εφαρμόστε προσεκτικά και ομοιόμορφα το προϊόν σε όλη την επιφάνεια του νυχιού. Αποφύγετε την εφαρμογή στο δέρμα. Αφού το εφαρμόσετε, περιμένετε για περίπου 5-7 λεπτά. Θα παρατηρήσετε το υλικό του ημιμόνιμου βερνικιού να φουσκώνει σταδιακά και να αποκολλάται από το φυσικό νύχι.

Βήμα 4

Ήρθε η στιγμή να αφαιρέσετε κάθε ίχνος ημιμόνιμου υλικού. Με ένα ξύλινο ή μεταλλικό pusher αφαιρέστε εύκολα το υλικό, που έχει απομείνει. Με απαλές κινήσεις, σπρώξτε με φορά από πάνω προς τα κάτω. Πάρτε ένα επαγγελματικό buffer και  λειάνετε την επιφάνεια των νυχιών. Έπειτα, εμποτίστε ένα χαρτάκι κυτταρίνης με Cleaner και σκουπίστε τα νύχια σας. Τέλος, μπορείτε με μια επαγγελματική λίμα να δώσετε το επιθυμητό σχήμα.

Βήμα 5

Αφού τελειώσετε με την όλη διαδικασία, αφαιρέστε το υγρό λάτεξ γύρω από τα νύχια σας. Εάν τα νύχια σας είναι μαλακά και εύθραυστα, προτείνουμε να εφαρμόσετε τη θεραπεία νυχιών Complete Repair. Το σύμπλεγμα των θρεπτικών συστατικών της θα ενδυναμώσει τα νύχια σας στο έπακρο. Τέλος, εφαρμόστε λαδάκι στα επωνύχια σας, ώστε να τα ενυδατώσετε!

Η διαδικασία της αφαίρεσης έχει ολοκληρωθεί. Με 5 απλά βήματα το ημιμόνιμο έχει αφαιρεθεί πλήρως από το φυσικό νύχι, χωρίς ταλαιπωρία. Το Magic Gel Remover είναι το προϊόν, που θα σου λύσει τα χέρια!

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.