Αρχική / Blog / Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις συνθετικές τρέσες HD

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις συνθετικές τρέσες HD

Πίσω στο blog
18/01/2024
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις συνθετικές τρέσες HD

Οι επεκτάσεις μαλλιών ή αλλιώς hair extensions είναι ο πιο εύκολος τρόπος, για να αποκτήσετε πλούσια, μακριά μαλλιά και να ανανεώσετε την εμφάνιση σας. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι επέκτασης μαλλιών σήμερα στην αγορά, όπως οι φυσικές τρέσες με κλιπ, οι συνθετικές τρέσες με κλιπ, οι αυτοκόλλητες φυσικές τρέσες, τα extension κερατίνης κ.α. Επιλέξτε τον τρόπο επέκτασης, που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και στα μαλλιά σας.

Στο σημερινό blog post θα μιλήσουμε για τις συνθετικές τρέσες μαλλιών HD με κλιπ, οι οποίες συγκεντρώνουν τα περισσότερα πλεονεκτήματα και αποτελούν μια αγαπημένη επιλογή. Είναι μια αρκετά εύκολη, γρήγορη και οικονομική λύση, για να χαρίσετε στα μαλλιά σας πλούσιο όγκο και μήκος. Ενσωματώνονται ομοιόμορφα στα δικά σας μαλλιά και το αποτέλεσμα είναι άκρως φυσικό.

Πιο συγκεκριμένα, οι HD τρέσες είναι υψηλής ποιότητας και αποτελούνται από συνθετικές ίνες, οι οποίες είναι ανθεκτικές στη θερμότητα και στις υψηλές θερμοκρασίες. Αυτό σημαίνει, πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε θερμικά εργαλεία, όπως ισιωτική, πιστολάκι, ψαλίδι για μπούκλες, χωρίς κανένα φόβο. Είναι ανθεκτικές σε θερμοκρασία έως και 180°C. Η όψη τους μοιάζει πάρα πολύ με τα φυσικά μαλλιά, όπως και η υφή τους, η οποία είναι πολύ απαλή. Συμπεριφέρονται, όπως ακριβώς τα φυσικά μαλλιά. Δηλαδή, μπορείτε να τις λούσετε κανονικά με σαμπουάν, να χρησιμοποιήσετε conditioner κι αφού τις στεγνώσετε, να τις επαναχρησιμοποιήσετε. Η τρίχα δεν μπερδεύεται και χτενίζεται εύκολα.

Στην αγορά θα βρείτε HD τρέσες κυματιστές, σγουρές και ίσιες. Εδώ να αναφέρουμε, ότι οι ίνες, από τις οποίες αποτελούνται οι τρέσες αυτές, είναι ίνες μνήμης. Αυτό σημαίνει, πως η συνθετική τρέσα μετά το λούσιμο, έχει τη δυνατότητα να επιστρέφει στο στυλ μαλλιών (ίσιο, σγουρό, κυματιστό), που είχε πριν το λούσιμο, χωρίς τη χρήση θερμικών εργαλείων. Απίστευτο; Κι όμως αληθινό!

Η διάρκεια ζωής τους εξαρτάται από τη μεταχείριση τους. Τα hair extensions, όπως και τα φυσικά μας μαλλιά, απαιτούν συνεχή φροντίδα. Η περιποίηση τους είναι το άλφα και το ωμέγα, ώστε να διατηρηθούν και να διαρκέσουν περισσότερο. Παρακάτω θα δούμε μερικά tips, που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τις τρέσες σας υγιείς και απαλές για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Tips

  1. Βούρτσισμα
    Είναι σημαντικό να βουρτσίζετε απαλά τα extension σας καθημερινά, χρησιμοποιώντας μια βούρτσα ή χτένα με απαλές ή αραιές τρίχες. Αυτό θα ελαχιστοποιήσει το μπέρδεμα τους.
  2. Πιάσιμο

Πιάστε τα extension κατά τη διάρκεια του ύπνου. Με αυτόν τον τρόπο θα ελαχιστοποιήσετε το μπέρδεμά τους και θα διευκολύνετε το βούρτσισμα τους την επόμενη μέρα. Λούσιμο

Πριν το λούσιμο βουρτσίστε τα extension χρησιμοποιώντας μια βούρτσα ή χτένα με απαλές ή αραιές τρίχες. Κατά το λούσιμο χρησιμοποιήστε χλιαρό νερό και ενυδατώστε τα μαλλιά με μια γενναιόδωρη ποσότητα conditioner ή μάσκας.

Αποφύγετε το υπερβολικό λούσιμο, γιατί είναι πιθανόν να αφυδατωθούν, καθώς δεν έχουν φυσικά έλαια.

  1. Στέγνωμα

Το φυσικό στέγνωμα με τον αέρα θα ελαχιστοποιήσει την ξηρότητα στις άκρες και τη ζημιά από τη θερμότητα. Συνίσταται η χρήση θερμοπροστατευτικών προϊόντων πριν τη χρήση θερμικών εργαλείων.

Εφαρμογή

Η εφαρμογή τους είναι πολύ εύκολη και είναι κάτι, που μπορείτε να κάνετε μόνες σας, χωρίς τη βοήθεια κάποιου ειδικού.

  1. Χωρίστε τα μαλλιά σας με μία χτένα στο ύψος του αυτιού και πιάστε το επάνω μέρος με ένα κλάμερ.
  2. Τοποθετήστε την τρέσα στο κεφάλι, για να δείτε σε ποια ακριβώς σημεία βρίσκονται τα clips.
  3. Πριν τοποθετήσετε την τρέσα, κρεπάρετε τα μαλλιά σας στο σημείο, που θα βάλετε τα clips.
  4. Ανοίξτε τα clips και τοποθετήστε τα πολύ κοντά στη ρίζα των μαλλιών σας, στα σημεία, που έχετε κρεπάρει. Μην τοποθετήσετε μεγάλη ποσότητα μαλλιών μέσα στο κλιπ.
  5. Αφαιρέστε το κλάμερ και κατεβάστε τα φυσικά μαλλιά σας. Έπειτα χτενίστε με μια βούρτσα για να εναρμονιστούν με τα συνθετικά μαλλιά και είστε έτοιμη!



Ελπίζουμε να λύθηκαν όλες οι απορίες σας, σχετικά με τις συνθετικές τρέσες HD. Ανακαλύψτε τα διαθέσιμα χρώματα στα φυσικά μας καταστήματα ή στο Eshop μας και κάντε τις αγορές σας!

Σχετικά προϊόντα

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.