Αρχική / Blog / Όλες οι αποχρώσεις και τα σχέδια που μπορείτε να κάνετε για να έχετε όμορφα νύχια και το Πάσχα!

Όλες οι αποχρώσεις και τα σχέδια που μπορείτε να κάνετε για να έχετε όμορφα νύχια και το Πάσχα!

Πίσω στο blog
06/04/2020
Πασχαλινά σχέδια νυχιών 2020 blog post

Το Πάσχα πλησιάζει, οπότε αυτό σημαίνει ότι θα έχετε ήδη αρχίσει να μπαίνετε σε ανάλογο mood. Το ίδιο και τα νύχια σας. Δεδομένου ότι το ραντεβού με την αισθητικό σας θα αργήσει λόγω των τωρινών συνθηκών, θα πρέπει κάτι να κάνετε για να έχετε όμορφα και περιποιημένα άκρα, έτοιμα για να υποδεχθείτε την πασχαλινή περίοδο, ακόμη και αν μείνετε σπίτι. Παρακολουθώντας τις νέες τάσεις και παρατηρώντας όλες τις manicure επιλογές των πιο επίδοξων fashionistas και beauty gurus στα social media, μόλις βρήκαμε τα πιο hot easter designs και αποχρώσεις που αξίζει να δοκιμάσετε από σήμερα κιόλας. Εάν έχετε κάποιον από τους παρακάτω τόνους στη συλλογή με τα βερνίκια σας χρησιμοποιήστε τον. Διαφορετικά, ετοιμαστείτε για nail shopping για να τα αποκτήσετε.

The colours

Πορτοκαλί

Πρόκειται για το χρώμα που θα φορεθεί πολύ αυτόν τον μήνα ενόψει του Πάσχα. Είναι φλούο, χαρούμενο και θα δώσει νόημα και ζωντάνια στις ανιαρές μέρες που ενδεχομένως να περνάτε στο σπίτι. Προτιμήστε το σε παστέλ τόνους, αφού είναι πιο διακριτικό και αποπνέει έναν ρομαντισμό. Για τις πιο εκκεντρικές, επιλέξτε το neon πορτοκαλί.

Κίτρινο

Το κίτρινο είναι ακόμη ένα ζωηρό χρώμα, που θα ξετρελάνει όλες τις λάτρεις των έντονων αποχρώσεων. Μπορείτε να προτιμήσετε είτε το κλασικό κίτρινο, είτε το banana yellow που αποτελεί και τεράστια τάση φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Ροζ

Για να μπείτε σε πασχαλινό και ταυτόχρονα ρομαντικό mood, πείτε «ναι» στο ροζ και όλες τις αποχρώσεις του. Μπορείτε να βάψετε όλα σας τα νύχια ροζ ή να δοκιμάσετε το ombre εφέ, που θέλει και μια διαφορετική απόχρωση σε κάθε νύχι, ξεκινώντας από την πιο απαλή και πηγαίνοντας στην πιο σκούρα, τη φούξια. Super ιδέα!

Λιλά

Όσες αγαπάτε το μοβ, τότε σίγουρα δε θα μπορέσετε να αντισταθείτε στο λατρεμένο και ανοιξιάτικο λιλά. Βάψτε λοιπόν όλα σας τα νύχια σε αυτή την απόχρωση και φέρτε την άνοιξη στα άκρα σας.

Φιστικί

Άλλη μια ξεχωριστή απόχρωση που θα ξετρελάνει όσες δεν αγαπάτε και τόσο πολύ το πράσινο, αλλά λατρεύετε τους παραπλήσιους και πιο παστέλ τόνους του. Το φιστικί είναι ένας από αυτούς. Plus, θα σας βάλει αμέσως σε easter mood, ενώ θα σας κάνει να δείτε με άλλο μάτι το ήρεμο πράσινο.

The designs

Floral

Όσον αφορά στα σχέδια στα νύχια για το φετινό Πάσχα, το floral βρίσκεται για ακόμη μία φορά στο προσκήνιο των τάσεων. Για μια elegant εικόνα, αφήστε την επιφάνεια του νυχιού σας γυμνή, στο φυσικό της χρώμα, και σχεδιάστε μικροσκοπικά λουλουδάκια ή ένα μεγαλύτερο σε αποχρώσεις που εσείς επιθυμείτε. Για παράδειγμα, πείτε «ναι» στις μαργαρίτες, που μπορείτε να σχηματίσετε ακόμη και μόνες σας με μια οδοντογλυφίδα.

Stickers

Τι πιο εύκολο από το να κολλήσετε στα νύχια σας μερικά αυτοκόλλητα σχετικά με το Πάσχα; Από λουλούδια και πασχαλινά αυγά μέχρι κεριά και πεταλούδες, θα φέρετε στα άκρα σας έναν ανεπανάληπτο συνδυασμό της άνοιξης και της επερχόμενης πασχαλινής περιόδου. Αφήστε τη βάση του νυχιού σας στο φυσικό της χρώμα, κολλήστε τα αγαπημένα σας stickers και ολοκληρώστε απλώνοντας μια στρώση από top coat για να σταθεροποιήσετε το αποτέλεσμα.

Καλό Πάσχα!

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.