Αρχική / Blog / ΡΑΣΤΑ: Η ΝΕΑ HOT ΤΑΣΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ

ΡΑΣΤΑ: Η ΝΕΑ HOT ΤΑΣΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ

Πίσω στο blog
27/05/2021
Μαλλιά για ράστα, η νέα τάση μαλλιών blog post

Μπορεί οι τάσεις στα hairstyles να αλλάζουν συνεχώς, αλλά η τάση των ράστα ήρθε για να μείνει! Υποδεχόμαστε λοιπόν το καλοκαίρι με ανάλαφρα και ατημέλητα χτενίσματα, χρησιμοποιώντας μαλλιά ράστα. Δημιουργήστε φανταστικά χτενίσματα με χρώμα, όπως πλεξούδες ή κοτσιδάκια (boxbraids) και κάντε εντυπωσιακές εμφανίσεις, που δε θα περνούν απαρατήρητες!

Η τάση των Boxbraids λοιπόν, ξεκίνησε από την Αφρικανική κουλτούρα. Τα χτενίσματα με πλεξούδες ήταν ένας τρόπος, για να διακρίνουν τις φυλές, την οικογενειακή κατάσταση, την ηλικία, την κοινωνική κατάταξη και τον πλούτο του κάθε ατόμου. Συνήθως οι γυναίκες, που περιποιούνταν την κώμη τους και δημιουργούσαν χτενίσματα με πλεξούδες,  ήταν ευκατάστατες. Με τα χρόνια, τα Boxbraids looks έκαναν την εμφάνιση τους παγκοσμίως.

Πώς φτιάχνονται;

Η δημιουργία των Boxbraids είναι μια εύκολη διαδικασία, αλλά ίσως λιγάκι χρονοβόρα. Το μόνο, που έχετε να κάνετε, είναι να διαχωρίσετε τα φυσικά σας μαλλιά  σε τούφες και να τα πλέξετε με πρόσθετα συνθετικά μαλλιά, όπως πλέκετε μια απλή πλεξούδα. Μπορείτε να δημιουργήσετε, είτε πολλά μικρά πλεξουδάκια, είτε μεγάλες πλεξούδες. Εσείς επιλέγετε το πάχος και την ποσότητα, που επιθυμείτε. Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία, τα μαλλιά πρέπει να είναι λουσμένα, ενυδατωμένα και στεγνά. Αφού χωρίσετε τα μαλλιά σε τούφες, τυλίγετε το συνθετικό μαλλί γύρω απ’ την τούφα. Έπειτα, πλέκετε από τις ρίζες έως τις άκρες. Εάν δε θέλετε στο τελείωμα της πλέξης να χρησιμοποιήσετε λαστιχάκια για να «ασφαλιστεί», μπορείτε να βουτήξετε τις άκρες σας σε καυτό νερό. Μπορεί, όπως προαναφέραμε, να είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, όμως σίγουρα αξίζει και θα σας καταπλήξει!

Συντήρηση

Γνωρίζατε ότι οι πλεξούδες και τα Boxbraids προστατεύουν την τρίχα από τη φθορά και τη βοηθούν να μακραίνει περισσότερο; Όμως σ’ αυτό συμβάλλει και το πόσο καλά συντηρούνται. Για να διατηρηθούν περισσότερο τα Boxbraids, το Άλφα και το Ωμέγα είναι η ενυδάτωση τους με τα κατάλληλα προϊόντα. Μη φοβάστε να λούσετε τις πλεξούδες σας. Φροντίστε το σαμπουάν, που θα χρησιμοποιήσετε, να είναι ήπιο, ενυδατικό και η συχνότητα, που λούζεστε να μη είναι τακτική, έτσι ώστε οι πλεξούδες σας να μη χαλαρώνουν ή φριζάρουν. Κάντε μασάζ στο κεφάλι σας με απαλές κινήσεις και συνεχίστε κατά το μήκος των μαλλιών σας. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Έπειτα, εφαρμόστε conditioner στις άκρες, αφήστε το για 1-2 λεπτά και ξεπλύνετε.

 

 

Προϊόντα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από Christian Artesio

Θα βρείτε όλα τα προϊόντα, που θα χρειαστείτε, για τα περίφημα Boxbraids στην Chistian Artesio σε μία μεγάλη ποικιλία!

  • Πολύχρωμα ράστα, για να επιλέξετε, αυτά, που ταιριάζουν καλύτερα στο γούστο σας.

 https://www.christianartesio.gr/kommotiki/treses-extension/rasta-plexoudes-mallion?sort_by=field_sorting&items_per_page=36&page=0

 

Τι περιμένετε; Τολμήστε να ανανεώσετε το look σας αυτό το καλοκαίρι και να καταπλήξετε τους γύρω σας!

 

Ιδέες για χτενίσματα με ράστα

Πάρτε μία μικρή γεύση για το τι μπορείτε να κάνετε με τα μαλλιά ράστα.

rasta

rasta 1

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.