Αρχική / Blog / Rubber Base: Η λύση για εύθραυστα νύχια

Rubber Base: Η λύση για εύθραυστα νύχια

Πίσω στο blog
21/11/2023
Rubber Base: Η λύση για εύθραυστα νύχια

Αν υποφέρεις από αδύναμα και εύθραυστα νύχια, τα οποία είναι επιρρεπή σε σπασίματα, σου έχουμε τη λύση! H Rubber Base είναι μια ημιμόνιμη βάση με παχύρρευστη υφή, η οποία προσφέρει φυσική ενίσχυση και προσδίδει επιπλέον αντοχή στα εύθραυστα νύχια. Χρησιμοποιείται στο ημιμόνιμο μανικιούρ, στις τεχνικές χτισίματος με gel, acrygel και στην εφαρμογή των gelly tips. Υπάρχει σε πολλές αποχρώσεις, πέρα από την κλασική διάφανη. Η σύνθεσή της είναι ελαστική σαν καουτσούκ, δεν τρέχει και εφαρμόζεται πολύ εύκολα στο νύχι. Μπορεί ακόμη να χρησιμοποιηθεί και για την επιμήκυνση του φυσικού νυχιού έως 2 χιλιοστά. Αφαιρείται εύκολα και δε φθείρει τη φυσική πλάκα του νυχιού. Δημιουργεί μια τέλεια, εύκαμπτη βάση, για ένα ανθεκτικό μανικιούρ με διάρκεια.

Η εφαρμογή ημιμόνιμης βάσης είναι απαραίτητο βήμα για ένα μανικιούρ με αντοχή και διάρκεια. Προετοιμάζει το φυσικό νύχι για τη σωστή συγκόλληση των επόμενων στρώσεων. Πιο συγκεκριμένα, δημιουργεί μια ομοιόμορφη επιφάνεια στην οποία μπορεί να προσκολληθεί το ημιμόνιμο βερνίκι, το gel ή το acrygel. Επιπλέον, λειτουργεί σαν προστατευτική μεμβράνη, καθώς προστατεύει το νύχι από τις χρωστικές ουσίες. Χάρη στην ελαστικότητά της Rubber βάσης, τα νύχια έχουν ανθεκτικότητα στους κραδασμούς και δε σπάνε εύκολα.

Εφαρμογή

Η εφαρμογή της Rubber Base είναι εύκολη και δεν απαιτεί κάποια ιδιαίτερη διαδικασία. Ας δούμε αναλυτικά τα βήματα, που πρέπει να ακολουθήσετε.

  1. Λιμάρετε τα νύχια σας στο επιθυμητό σχήμα, μπαφάρετε και αφαιρέστε τα επωνύχια. 
  2. Προετοιμάστε τη φυσική πλάκα των νυχιών σας. Αφαιρέστε τη λιπαρότητα με ένα Primer. Εφαρμόστε μια στρώση σε κάθε νύχι και αφήστε το να στεγνώσει με τον αέρα.
  3. Εφαρμόστε την ημιμόνιμη Rubber Base. Μπορείτε να την εφαρμόσετε σε μια λεπτή- κανονική στρώση. Μπορείτε να εφαρμόσετε περισσότερη ποσότητα, για να πετύχετε μια φυσική ενίσχυση. Ή μπορείτε ακόμη να επιμηκύνετε τα νύχια σας έως 2 χιλιοστά με μια φόρμα χτισίματος.
  4. Πολυμερίστε για 30 δευτερόλεπτα σε φουρνάκι UV/LED και για 2 λεπτά σε φουρνάκι  UV.
  5. Εφαρμόστε το ημιμόνιμο χρώμα της επιλογής σας σε δύο στρώσεις και πολυμερίστε την κάθε στρώση ξεχωριστά. Εάν η Rubber Base, που χρησιμοποιήσατε, είναι σε χρώμα, μπορείτε να το διατηρήσετε, χωρίς να εφαρμόσετε κάποιο άλλο χρώμα ημιμόνιμου. 
  6. Ολοκληρώστε τη διαδικασία με ένα Top ημιμόνιμου. Εφαρμόστε μια στρώση και πολυμερίστε για 60 δευτερόλεπτα σε φουρνάκι UV/LED και 2 λεπτά σε φουρνάκι UV.

Εφαρμογή σε Gelly Tips

Όπως προαναφέρθηκε, η Rubber βάση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην εφαρμογή των Gelly Tips. Χρησιμοποιείται αντί της κόλλας νυχιών. Ας δούμε παρακάτω τη διαδικασία εφαρμογής.

  1. Λιμάρετε τα νύχια σας στο επιθυμητό σχήμα, μπαφάρετε και αφαιρέστε τα επωνύχια. 
  2. Προετοιμάστε τη φυσική πλάκα των νυχιών σας. Αφαιρέστε τη λιπαρότητα με ένα Primer. Εφαρμόστε μια στρώση σε κάθε νύχι και αφήστε το να στεγνώσει με τον αέρα.
  3. Εφαρμόστε μια στρώση ημιμόνιμης Rubber Base στο φυσικό σας νύχι και πολυμερίστε για 30 δευτερόλεπτα σε φουρνάκι UV/LED και για 2 λεπτά σε φουρνάκι  UV.
  4. Απλώστε μια στρώση Rubber Base στην εσωτερική πλευρά του gelly tip. Τοποθετήστε το πάνω στο φυσικό σας νύχι  και πιέστε το μέχρι να εφαρμοστεί καλά και να εξαφανιστούν οι φυσαλίδες αέρα. Πιέστε και ταυτόχρονα πολυμερίστε για 60 δευτερόλεπτα σε μίνι LED φουρνάκι.
  5. Αφαιρέστε τη γυαλάδα από την επιφάνεια των gelly tips με ένα μπάφερ και εφαρμόστε το χρώμα ημιμόνιμου της επιλογής σας.

Η λύση λοιπόν για εύθραυστα νύχια ακούει στο όνομα Rubber Base. Ανακαλύψτε τις υπέροχες αποχρώσεις και πετύχετε ένα εντυπωσιακό μανικιούρ με απίστευτη αντοχή και διάρκεια!

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας