Αρχική / Blog / Τα εύκολα χτενίσματα που μπορείτε να δοκιμάσετε το φετινό καλοκαίρι

Τα εύκολα χτενίσματα που μπορείτε να δοκιμάσετε το φετινό καλοκαίρι

Πίσω στο blog
09/06/2020
Εύκολα χτενίσμα για καλοκαίρι 2020 blog post

Όλες θέλουμε να είμαστε πάντα περιποιημένες και όμορφες από την κορυφή μέχρι τα νύχια ακόμη και την καλοκαιρινή περίοδο. Τα καλοχτενισμένα μαλλιά αποτελούν μέρος κάθε τέλειας και ολοκληρωμένης εμφάνισης. Κάνοντας ατελείωτες αναζητήσεις στα social media και στο υπόλοιπο διαδίκτυο ανακαλύψαμε τα πιο hot χτενίσματα που μονοπωλούν αυτήν τη στιγμή το ενδιαφέρον τόσο των celebrities όσο και των street style κοριτσιών. Το bonus αυτών των hairstyles είναι ότι μπορείτε να τα πετύχετε μόνες σας στο σπίτι, ή απλώς να απευθυνθείτε στον hair stylist σας, για να τα δημιουργήσει εύκολα και γρήγορα για εσάς. Συνεχίστε να διαβάζετε και μάθετε ποια είναι αυτά! Εσείς ποιο θα διαλέξετε για την επόμενη εμφάνισή σας;

First things first, στο e-shop και τα καταστήματα Christian Artesio θα βρείτε μια τεράστια γκάμα προϊόντων για τα μαλλιά, για να δημιουργήσετε τα παρακάτω χτενίσματα –και όχι μόνο!

 

Messy Bun

Ο ατημέλητος κότσος θα βρίσκεται πάντα στην κορυφή των προτιμήσεων, με πολλές γυναίκες να τον επιλέγουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για να τον κάνετε πιο μοδάτο και απόλυτα εναρμονισμένο με τα επίκαιρα hair trends, δεν έχετε παρά να προσθέσετε ένα μεγάλο scrunchie ή κάποια κορδέλα δένοντάς την σε φιόγκο ή τσιμπιδάκια με πέρλες και στρας.

bun

 

Πλεξίδες

Αποτελεί το νούμερο ένα χτένισμα του καλοκαιριού. Σε αυτήν τη περίπτωση, μπορείτε να πειραματιστείτε με τα διάφορα στιλ που υπάρχουν. Από το αριστοκρατικό crown braid και το bohemian ψαροκόκαλο μέχρι τις κομψές γαλλικές πλεξίδες και τις λεπτεπίλεπτες, επιλέξτε το σχέδιο που σας αρέσει κι ετοιμαστείτε να λάμψετε δια της παρουσίας σας!

πλεξουδες

 

Ίσια

Τα ολόισια και sleek μαλλιά είναι η τέλεια λύση για όλες τις γυναίκες. Ο λόγος; Μα φυσικά πάνε σε όλες! Για να τα πετύχετε, θα χρειαστείτε μια ισιωτική, ενώ για μόνιμο αποτέλεσμα απευθυνθείτε προς το αγαπημένο σας κομμωτήριο και δοκιμάστε μια θαυματουργή θεραπεία κερατίνης για τέλεια ίσια μαλλιά όλο το καλοκαίρι!

 

 

Beach waves

Μετά τα θαλασσινά κύματα σειρά έχουν και τα κύματα στα μαλλιά σας, που αυτό το καλοκαίρι είναι τόσο must! Για να δημιουργήσετε τις τέλειες μπούκλες που θα φαίνονται όμως και φυσικές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε salt sprays ή leave-in προϊόντα, ιδανικά για styling, ή ακόμη και τον κλασικό αφρό, που θα σας χαρίσουν τα πολυπόθητα κυματιστά μαλλιά.

wave

 

Αλογοουρά

Φυσικά, από τη λίστα μας δε θα μπορούσε να λείπει η κλασική αλογοουρά με ένα twist όμως για τη φετινή χρονιά. Για να αναβαθμίσετε τα απλά ponytails σας, μπορείτε να δημιουργήσετε σε μερικές τούφες μικρές πλεξίδες, τις λεγόμενες baby braids, για να δώσετε περισσότερο ενδιαφέρον στο χτένισμά σας. Plus, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο υπερμέγεθες λαστιχάκι που θα τραβήξει την προσοχή στα μαλλιά σας.

ponutails

 

Bandana Hair

Η εφηβική μπαντάνα που πολλές από εμάς φορούσαμε όταν ήμασταν μικρές, φέτος αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στα χτενίσματα. Την είδαμε πρώτη στη Bella Hadid, η οποία κατά την περίοδο της καραντίνας, λάνσαρε αυτό το trend. «Παίξτε» με τις υφές στα υφάσματα, τους συνδυασμούς χρωμάτων και τα prints και είμαστε σίγουροι πως θα εντυπωσιάσετε στις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις!

hair

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.